HET NUMMER 1 VAN ZWART, MAT EN GEMENGDE SCHOONHEID
Qui Sommes-Nous?

Over Mizuri

Mijn liefde voor huidverzorging komt van een ongeluk, een catastrofale situatie die werd ervaren na het gebruik van een giftig product voor mijn huid EN mijn verlangen om van dit onaangename probleem af te komen.

Ik heb een vette huid die vatbaar is voor imperfecties zoals verwijde poriën, mee-eters, hyperseborroe, hyperpigmentatie ...

Om van alle deze kleine problemen af ​​te komen door totaal gebrek aan kennis, begon ik TOXIC-producten te gebruiken op basis van "wortels", lightening-producten, producten om een ​​"perfecte teint" te hebben, enz ...

En daar begon het boemerangeffect ... depigmentatie van de huid, acne, zwarte vlekken op het gezicht en decolleté, zwartachtige vlekken op het gezicht, , doffe teint, ongezond huid.

KORTOM het tegenovergestelde van alles wat ik zocht ...

Mijn huid heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd, toen ik huidproblemen begon te krijgen die ik voorheen niet had, ik was me er zeer van bewust dat het nodig was om de manier waarop ik volledig veranderde te doen, maar waar te beginnen?

Mijn avonturen in de verschillende Brusselse winkels genaamd "Afro Shops " waren walgelijk.

Het soort avonturen waar niemand je kan helpen, zelfs de verkoopsters, de mensen weten niet eens waar ik het over heb, toen ik uitlegde dat ik van mijn zwarte vlekken wil afkomen, automatisch krijg ik een verlichtingsproduct aangeboden ... ..-> Hydrochinon of derivaten!

 • Verschillende onderzoeken hebben me in staat gesteld te begrijpen hoe melanine werkt, de huid in het algemeen.
 • Ontdek verschillende rituelen en producten aangepast aan mijn huidtype.
 • De ontdekking van de gevaren die zich voordoen bij het gebruik van verschillende producten genaamd "voor zwarte huid" of "afro haar"
 • Het verzorgen van mijn huid van binnenuit en buiten is niet alleen een hobby, maar een manier van leven voor mij omdat ik geloof dat het een vitale rol speelt in de gezondheid.
 • Ontdekking van tonnen MYTHS gerelateerd aan zwarte huid
 • Ontdekking van eenvoudige en praktische gebaren die kunnen genezen, beschermen de huid tegen externe aanvallen, huidziekten, kanker ...
 • Ontdekken van de ingrediënten in de natuur om de huid op een gezonde manier te behandelen en  beschermen.
 • Ontdek het belang van het aanbrengen van zonnebrandcrème zelfs bij een donkere huid

Mijn huid is verre van perfect.

Ik heb altijd moeite met kleine problemen zoals verwijde poriën lol

Het is "normaal" als je een vette en vlekbestendige huid hebt, maar ik ben erg dankbaar voor de geweldige producten die de gezondheid van mijn huid hebben verbeterd.

Het verzorgen van mijn huid van binnen en van buiten is niet alleen een hobby, maar een manier van leven voor mij omdat ik geloof dat het een vitale rol speelt in de gezondheid en verschillende problemen waarschuwt aan welzijn en zelfvertrouwen.

Mizuri geïnspireerd door de woorden UZURI en MIZIZI (Beauty and Roots) wil vrouwen met huidvragen, degenen die willen weten hoe ze de huid kunnen behandelen zonder aan te vallen, degenen die producten willen gebruiken op basis van natuurlijke ingrediënten.

Onze partners zijn onafhankelijke creators die producten van hoge kwaliteit maken die mijn familie en ik persoonlijk hebben getest voordat producten op het platform www.mizuri.be worden gedistribueerd.

Waarom heb ik deze keuze gemaakt?

 1. De onafhankelijke makers waarmee we samenwerken, zijn zich bewust van de kwaliteit van de ingrediënten.
 2. De ingrediënten zijn meestal van hoge kwaliteit en milieuvriendelijk

Mijn team en ik hebben onszelf de missie gegeven om de wereld rond te reizen op zoek naar verborgen schatten om melanine en de huid in het algemeen te verfraaien, te genezen en te beschermen.

 • We willen de toegang tot cosmetische producten vergemakkelijken die aan specifieke behoeften voldoen.
 • Deel onze ervaringen en ervaringen, rituelen, oplossingen, tips en advies.
 • Bied een ruime keuze aan cosmetische producten voor elk huidtype.
 • Word bewust van het gebruik van bepaalde producten.
 • Leer de juiste dingen
 • Creëer een leuke en informatieve winkelervaring

We willen je graag leren kennen, wat zijn de moeilijkheden die je tegenkomt in je zoektocht naar cosmetica? Waar ben je gepassioneerd over? Heb je slechte en / of goede ervaringen bij het behandelen van je huid?

Met vriendelijke groet,

Charlene

Mizuri

Mizuri =
Uzuri (Beauté)
+ Mizizi (Racine)

Newsletter

Liens utiles | Handige links

Copyright © , Mizuri. All rights reserved | Designed by YY Webdesign